Granit Kapmala
  • город Алматы, улица Жамбыла 114/85, Литер А, офис 328
  • +77010292121
  • +77273410234
  • info@israinvesting.com

Granit Kaplama

Granit malzemeler iç ve dış cephe kaplamalarında sıkça tercih edilen        ürünlerden biridir. Bütün granit çeşitleri bu işlem için tam olarak uygun olmasa da aradığınız renk ve desen türünde gerekli olan ürünü bulabilirsiniz.

 Firmamız bina ve yapıların iç ve dış alanlarına uygun olarak granit malzemeler ile tasarım ve kaplama işlemleri yapmaktadır. Granit cephe kaplamasında malzemenin yüzeyin tam olarak düzeltilip işlenebildiği gibi bazı tasarımlarda pürüzlü yüzey çalışması yapmaktayız. Yukarıda bunula ilgili örnek çalışmalarımızı görebilirsiniz.

 Kaplama çalışmalarında granit plakaları ufak parçalar halinde kesilebildiği gibi büyük ebatlı (1×1.5m ve daha büyük) kesim yapılarak ara bağlantı çizgilerinin daha az sayıda gözükmesi sağlanabilir. Bu konuda firma yetkilimiz ile görüşebilirsiniz.

 Cephe Kaplaması Üretim ve Montaj Aşamaları

Çalışmanın yapılacağı cephe alanı ile ilgili fiziki hesaplama ve inceleme çalışmaları yapılır.

Ortama uygun renk ve yapıdaki granit seçimi yapılır ve toplam kullanılacak malzeme miktarına göre gerekli plaka ayarlaması yapılır.

Plakalar tasarım yapılacak şekle uygun olarak simetrik veya dörtgen, kare şeklinde kesilir ve yüzey çalışmaları yapılır.

Dış cephe için gerekli iskele kurulumu iç cephe içinse iskele veya merdiven kurulumu yapılarak daha önce kesimi ve tasarımı yapılan granit malzemenin montajı yapılır.

Gerekli test ve uygunluk kontrollerinden sonra son teslim işlemi yapılır.

Cephe kaplama çalışmanız ile ilgili diğer merak ettiğiniz soruları ve fiyat, indirim bilgilerini bizimle iletişim kurarak sorabilirsiniz.

+77010292121
+77273410234
город Алматы, улица Жамбыла 114/85, Литер А, офис 328
info@israinvesting.com
whatsapp